default logo
Dr. RIMPLER

 

Dr. Rimpler - En professionell hudvårdsserie

Beautylight kan stolt presentera det prisbelönta hudvårdsmärket Dr. Rimpler. Hudvårdsprodukterna tillverkas med största noggrannhet och omtanke för din hud och bygger på den senaste vetenskapen inom hudvård.

Produkterna som naturligt och effektivt skräddarsys till hudens kortsiktiga och långsiktiga behov bidrar till en hälsosammare samt starkare hud.

Dr. RIMPLER - Professionell hudvårdsmärke för kliniker

Prisvinnande teknologi!


Dr. Rimpler - prisvinnande nanoteknologi

Prisvinnande teknologi

30 års forskning och kliniska studier ligger till grund för utvecklingen av den revolutionerande och patenterade partikelteknologin i Dr. Rimplers produkter. Självklart har detta utmärkts med det fantastiska BSB Innovation Award.

BSB Innovation Award som har funnits i över 15 år tilldelas för kosmetika, naturkosmetika och ingredienser som används i kosmetika.

Alla våra Dr. Rimpler produkter är fria från mineraloljor. Ingredienserna består utav naturliga och färska växtextrakter samt hög-/bioteknologiska aktiva ämnen.


VideoklippUtbildning för återförsäljare


Utbildning är en viktig del av er framgång! Just nu håller vi i två olika Dr. Rimpler-kurser...


kugge Introduktion
Denna kurs är till för dem som har lite eller ingen professionell erfarenhet av hudvårdsprodukter. Här får man b.la. lära sig om de olika hudtyperna och tillstånden. När man genomgått denna kurs har man en bra grund och lärdom om hur man kan skilja på vad varje enskilda kund behöver för typ av behandling/produkt.

kuggar Avancerad
Med denna kurs vänder vi oss till hudterapeuter, dermatologer, övriga hudexperter och dem som gått vår introduktionskurs. Här får man en djupgående lärdom om alla produkter från Dr. Rimpler. Man lär sig att använda dessa på rätt sätt på rätt hudtyp/tillstånd, olika kombinationer, försäljningstekniker m.m.


Ett komplett hudvårdsmärke!

Kontakta oss


Vill du bli återförsäljare av Dr. Rimpler?

Ring oss på 08-6844 21 21 eller fyll i formuläret nedan.

  Namn

  Telefon

  E-post

  Meddelande

  BeautyLight™ Logo

  BeautyLight™ är ett svenskt varumärke som drivs under företaget NB Nordic AB. Vår målsättning är att ha de mest omfattande företagslösningarna på marknaden, detta gör att vi kan hjälpa våra kunder att etablera sina kliniker på kort tid.

  NB Nordic AB har varit verksam i Sverige sedan 2008, BeautyLight™ har funnits sedan 2011.


  NB Nordic AB bedöms ha god kreditvärdighet. 99,26 – 99,76% sannolikhet till överlevnad. Rapport är hämtad från UC.


  Företagspaketet

  Läs mer fördjupat om vårt företagspaket som ingår vid köp av utrustning.