default logo

Laser, IPL och andra skönhetsrelaterade utbildningarValet av laserutbildning är extremt viktigt för er framgång och kundens säkerhet. Idag finns det en djungel av utbildningar ute på marknaden och därför kan det vara svårt att bestämma sig. I och med att det i dagens läge inte finns några klara riktlinjer för laserutbildningar i Sverige har många mindre seriösa kliniker/företag börjat erbjuda någon form av laserutbildning utan pedagogisk insikt. Detta skadar branschens kompetensnivå.

BeautyLight™ har utbildat flera hundratals nöjda personer och företag genom åren. Våra utbildare har bred kunskap och lång erfarenhet inom sin profession och område. De flesta utbildningarna hålls individuella (inga grupputbildningar). Inga fasta datum, vi anpassar oss efter era önskemål.


  Intresseanmälan

  Ej bindande

  Intresserad av...

  Antal deltagare

  Namn

  Telefon

  E-post


  Önskar du få mer information om våra utbildningar?

  Har du frågor gällande priser, kursplan, omfattning eller annat? Kontakta oss gärna på telefon eller via e-post så hjälper vi dig.


  Vår laser- och IPL utbildning börjar med att ni får genomgå all nödvändig teori, därefter avslutar vi med praktik och godkänd elev tilldelas diplom. Ni behöver ingen tidigare utbildning eller erfarenhet bara ett brinnande intresse. Alla våra utbildare har lång erfarenhet i branschen.

  All kunskap ni behöver för att kunna utföra behandlingar står vi för. Efter utbildningen har ni obegränsad behandlingssupport. Det är en intensiv och lärorik kurs. Konsultationsinstruktioner och journalmall får ni av oss och den rekommenderar vi att ni fyller i åt varje kund för journalföring.