default logo
Finansieringsalternativ

Oavsett hur ni väljer att betala ingår samma garantier, tjänster och service hos oss. Vi brukar nästan alltid hitta ett finansieringsalternativ som passar just ert företag och er ekonomiska situation! Tack vare våra extremt konkurrenskraftiga priser räcker det oftast med 1-4 behandlingar i månaden för att täcka era leasing-/avbetalningskostnader. Kontakta oss gärna för mer information om hur vi kan finansiera er investering.


Starta er egna laserklinik eller skönhetssalong med hjälp från BeautyLight™

Vi finns här för att hjälpa er som har ett brinnande intresse för skönhetsbehandlingar och vill starta eget. Välkommen till ett företag som hjälper till från start men även finns med som stöd under hela er resa och expansion! Vi har lång erfarenhet av företagande och kan därför bidra med en hel del för just er verksamhet. Ett av de viktigaste punkterna är utrustning och dess finansiering, hos oss kan ni få en anpassad betalningsplan för just er situation. Vi försöker alltid hitta en lösning som gör att ni inte belastas med för mycket utgifter, detta är speciellt viktig vid uppstartsfasen.

Köp, leasa eller betala av (räntefritt) er diode laser, IPL maskin, fettfrysningsutrustning / cryolipolysis, Q-switchad nd:YAG Laser, tandblekningsutrustning genom oss.

Vi garanterar er utrustningar som verkligen ger resultat, är säkra och nästintill underhållsfria till väldigt bra priser. Hos oss får ni en mjukare start (ekonomiskt) samt att ni har råd att konkurrera mot dagens behandlingspriser och samtidigt tjäna pengar!